Et liv hvor der er plads til dig

Et liv  hvor du går mod øget sundhed.


 


 

 

 

 

 

 

At skabe et liv hvor der er plads til dig og hvor du lever i balance med dine inderste værdier er afgørende- også for dit  fysiske helbred. Ser vi på mennesket ud fra et holistisk perspektiv er sammenhængen mellem krop og psyke åbenlys. Vi sveder i hænderne når vi er nervøse, det kilder i maven når vi er forelskede og mennesker med kroniske sygdomme oplever opblussen af symptomerne når de er følelsesmæssigt ude af balance. Vi kender det godt.

Alt er energi, vores psykes energi manifester sig i kroppen.

Alligevel er der en tendens til, at ansvaret for vores helbred er noget vi overlader til lægen  eller til noget vi ikke umiddelbart kan ændre ; vores gener, at diagnosen er kronisk eller vi tilskriver det måske "bad luck".

Vi gør SÅ mange krumspring for at undgå at se på os selv.  Vi vil hellere se på kroppen som en maskine vi kan efterspænde eller udskifte reservedele på - end at se på os selv. Dette på trods af, at vi HAR haft sommerfugle i maven, vi HAR prøvet at rødme og vi HAR  oplevet at ryste på hænderne. Med andre ord; Vi har mærket, på egen krop hvad der sker når  energien i vores følelsesliv  manifesterer sig i kroppen.

Hvis det jeg skriver, giver mening for dig, og hvis du tænker at din tilstand kan hænge sammen med energien i dit system, så fortsæt med at læse. Hvis du har mod på at se på dig selv og få hjælp til at omstemme din energi, så overvej om det er mig som kan hjælpe dig videre.

Naturmedicin, livsstil og personlig vækst er omdrejningspunktet i mine ydelser. De metoder jeg bruger er primært Homøopati, Bachs Blomsterremdier og Ergoterapi. Mit menneskesyn og min livserfaring er bærende i min tilgang til dig og til behandlingen. På de næste sider kan du læse lidt mere om mig og om de metoder jeg benytter mig af.

Du er velkommen til at booke tid til en gratis, afklarende samtale. Sørg for at sidde et sted hvor du kan tale uforstyrret og sæt  gerne en halv time af.

 

Klassisk Homøopat
RAB registreret

og medlem af Forenede Naturmedicinere.

iml_FNM-logo

Registreret Bach Terapeut.

iml_bach_colour_with_border_m

Ergoterapeut
Sundhedsautorisation

udstedt af Sundhedsstyrelsen.
Jeg tilbyder online konsultationer på iml_DK dansk og iml_UK engelsk.

Efter aftale kører jeg på hjemmebesøg, så  konsultationen kan holdes hos dig.

Fra januar 25 tilbyder jeg igen fysiske konsultationer på klinikken i Sorø.

Jeg behandler ikke dyr, men henviser gerne til kollegaer som gør.