Et liv du elsker og hvor der er plads til dig

Min mission er at guide dig, så du får skabt et liv hvor du lever i balance,
er tro mod dine inderste værdier og udlever dine drømme.

 


 

 

 

 

 

 

At skabe et liv hvor der er plads til dig og hvor du lever i balance med dine inderste værdier er afgørende- også for dit  fysiske helbred. Ser vi på mennesket ud fra et holistisk perspektiv er sammenhængen mellem krop og psyke åbenlys. Vi sveder i hænderne når vi er nervøse og det kilder i maven når vi er forelskede. Mennesker med kroniske sygdomme fortæller om opblussen af symptomerne når de er følelsesmæssigt ude af balance.- vi kender det godt!

Alt er energi, vores psykes energi manifester sig i kroppen.

Alligevel er der en tendens til at ansvaret for vores helbred er noget vi overlader til lægen eller i hvert fald til noget udenfor os selv, -til vores gener, til en diagnose eller vi tilskriver det  ligefrem"bad luck". Vi gør SÅ mange krumspring for at undgå at se på os selv, og forholde os til hvordan og hvorfor vi får skabt et energetiske miljø som er grobund for sygdom. Vi vil hellere se på kroppen som en maskine vi kan efterspænde eller udskifte reservedele på - end at se på os selv. Dette på trods af, at vi har haft sommerfugle i maven, vi har prøvet at rødme og vi har oplevet at ryste på hænderne. Vi HAR mærket på egen krop hvad der sker når vores  energien i følelsesliv  manifesterer sig i kroppen.

Hvis det jeg skriver her giver mening for dig, og hvis du tænker at din tilstand kan hænge sammen med energien i dine følelser, så fortsæt endelig med at læse. Hvis du har mod på at se på dig selv og omstemme din energi, så overvej om det er mig som kan hjælpe dig videre, du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

 

Naturmedicin, livsstil og personlig vækst er omdrejningspunktet i mine ydelser. De metoder jeg bruger er primært Homøopati, Bachs Blomsterremdier og Ergoterapi. Mit menneskesyn og min livserfaring er bærende i min tilgang, både ift behandling af langvarig stress, stressrelaterede lidelser, eksamensangst og i forbindelse med øvrige homøopatiske og Bach konsultationer.

På de næste sider kan du læse lidt mere om mig og om de metoder jeg benytter mig af.


Klassisk Homøopat
RAB registreret

og medlem af Forenede Naturmedicinere.

iml_FNM-logo

Registreret Bach Terapeut.

iml_bach_colour_with_border_m

Ergoterapeut
Sundhedsautorisation

udstedt af Sundhedsstyrelsen.
Jeg tilbyder online konsultationer på iml_DK dansk og iml_UK engelsk.

Jeg behandler ikke dyr, men henviser gerne til kollegaer som gør.