Et skræddersyet forløb er tilpasset individuelt, så det passer til dig og den situation du er i.


Nedenfor er vejledende eksempler på hvordan et forløb kan se ud. Kunne du tænke dig at høre hvordan et forløb vil se ud til dig?

Du velkommen til at booke en gratis afklarende samtale.

 

 

 

Skræddersyet forløb

- specielt til dig der er eller har været ramt af langvarig stress


 

Fælles for de skræddersyet forløb er, at alle behandles  konstitutionelt med homøopati. Derudover kan der være behandling med Bach Blomsterremdier, homøopatisk detox, cellesalte, organstøtte, vejledning ift kost og kosttilskud, sessioner med mindset træning, online materiale om fx vaner, mestringsstrategier, overbevisninger og evt. opgaver

Når du booker en gratis og uforpligtende samtale, vil jeg spørge ind til din situation, dine udfordringer og dine ønsker. Er jeg sikker på jeg kan hjælpe dig og er der et gensidigt match vil jeg give tilbud på et forløb, så du kan bevæge dig mod bedring og opnå den forandring du drømmer om.

 

Husk at oplyse dit telefon nummer så ringer jeg dig op. Du skal sætte en halv time af og sørge for at sidde et sted hvor du kan tale frit. Jeg glæder mig til at snakke med dig

Hvorfor er skræddersyet forløb ofte det jeg anbefaler?

Fordi jeg går efter at du ikke bliver stressramt en gang til. Jeg ønsker at støtte dig i at få skabt forandring så du opnår varig balance. Det betyder at vi ser på hvad der er med til at vedligeholde din tilstand.

Jeg har en strategi for hvordan du få identificeret de forhold som vedligeholder din situation, jeg støtter dig i at skabe forandringer så du opnår øget sundhed og livsglæde.

Hvad skal du investere ?

Du skal investere din tid og du skal dedikere dig til forløbet. Du skal løse eventuelle opgaver, følge anvisningerne i behandlingen og du skal tage en beslutning om at du vil bygge dig selv op.

Da forløbene er individuelle er det ikke muligt at give en fast pris før vi har talt sammen. Nedenfor er nogle vejledende eksempler på forløb og priser med varieret indhold.  Priserne er eksklusiv homøopatiske midler, kosttilskud, urter og forsendelse i Danmark.

Kan du kende dig selv i en af beskrivelserne nedenfor?

Føles det hele kaotisk?

Har du for kort tid siden erkendt, at du har været stresset og "kørt på pumperne" i lang tid?

Har du fornyeligt haft et decideret stress-sammenbrud?

Er du stadig rystet og har svært ved at kende dig selv?

Vejledende eksempler for forløb:

Homøopatisk behandling over 4 måneder ( 3-6 konsultationer). Homøopatisk akut hjælp under forløbet. 3849 kr.

Skræddersyet forløb over 4 måneder med seancer hver 2. uge. Homøopatisk behandling ( 3-6 konsultationer) Homøopatisk akut hjælp under forløbet. Sessioner med mindset træning (3-5 gange). Vejledning ift kost og kosttilskud. 5849 kr.


Har du været sygemeldt med stress i en længere periode?

Synes du det er svært at komme videre?

Er det som om stress-tilstanden er blevet dit ”new normal”?

Er du begyndt at opfatte dig selv som mere begrænset end inden du blev stressramt?

Vejledende eksempel på forløb:

Skræddersyet forløb over 5 måneder med seance minimum hver 2. uge. Homøopatisk detox, Homøopatisk behandling ( 3-6 konsultationer). Homøopatisk støttebehandling ifm med søvnproblemer og angst. Homøopatisk akut hjælp under forløbet. Sessioner med mindset træning (3-5 gange). Online materiale / videoer med opgaver. Vejledning ift kost og kosttilskud. Mulighed for ekstra sessioner v behov. 12849 krEr du i gang igen efter langvarig stress?

Er du i gang igen, men bange for at blive stressramt en gang til? Har du en oplevelse af at efter du har haft stress er noget er gået i stykker inde i dig?

Er du begyndt at se anderledes på livet? På dig selv og på dine ønsker for fremtiden?

Vejledende eksempler på forløb:

Homøopatisk behandling over 4 måneder ( 3-6 konsultationer). Homøopatisk akut hjælp under forløbet. 3849 kr.

Skræddersyet forløb over 4 måneder med seance hver 3. uge. Homøopatisk behandling ( 3-5 konsultationer), sessioner med mindset træning (2-3 gange) , online materialer og opgaver, homøopatisk akuthjælp under forløbet 5849 kr.
Har du været nede med stress flere gange, -og synes du at du aldrig er kommet dig helt efter du har haft langvarig stress?

Er du kronisk træt? Har du fysiske skavanker eller diagnoser som er kommet til efter dit første stresssammenbrud?

Holder du den kørende med stimulanser? Har du svært ved at komme ned i gear? Bliver du typisk syg i ferier og weekender? Trækker du dig socialt eller har du det svært når du ikke skal noget?

Vejledende eksempel på forløb:

Skræddersyet forløb over 5 måneder med seance hver 2. uge. Homøopatisk behandling (4-6 konsultationer), homøopatisk detox, homøopatisk støttebehandling ifm med søvnproblemer, vejledning ift kost og kosttilskud, 4 -6 sessioner med mindset træning, online materialer og opgaver, homøopatisk akut hjælp under forløbet. 13849 kr.

 

Har du mange bolde i luften?

Har du ofte svært ved at være i nuet og er på vej videre til det næste? Nedprioriterer du din krops behov for hvile og kan du have svært ved at falde i søvn? Tænker du  eller har andre nævnt, at du skal passe på du ikke bliver stresset.

Vejledende eksempler på forløb:

Homøopatisk behandling over 4 måneder ( 3-6 konsultationer). Homøopatisk akut hjælp under forløbet. 3849 kr.

Behandling med Bach Blomsterremedier. 4 konsultationer over 3 måneder. 2349 kr.Vil du egentlig bare have at jeg fixer dig?

Det kan jeg godt fostå, men sandheden er at der ikke findes noget quick-fix, - slet ikke når vi taler om en kronisk evt. tilbagevendende tilstand som langvarig stress.

Har du haft langvarig stress er der en "melodi" som har været dominerende, ofte i årevis. Dit system skal lære at spille andre melodier, og du skal lære at lytte til nye toner.

Det tar tid. At komme sig overlangvarig stress tager længere tid end vi har lyst til. Det er afgørende hvilken retning du går- er det mod bedring eller mod forværring?

Jeg kender godt utålmodigheden, tungsindet, uvisheden og jeg kender til oplevelsen af ikke at slå til. Jeg har været der, det er det værste jeg har oplevet. Jeg tror jeg har en fornemmelse af hvad det er du gennemgår.

Spørg dig selv om det du har gjort hidtil har skabt det resultat du ønsker. Hvis ikke, så overvej om det er tid til at gøre noget andet. Når vi gør noget nyt, kommer vi på gyngende grund, og det er helt naturligt at opleve modstand, frygt og usikkerhed. Det er på den gyngende grund vi rykker os på et dybere plan. Det er der vi kommer i kontakt med vores ønsker og det er der vi kan bevæge os mod drømmene, uanset om det gælder arbejde, sundhed, energiniveau, sindsstemning, relationer, kreativitet eller noget helt andet.

Hvis du vælger at lade mig hjælpe dig skal du vide; jeg viser dig vejen og jeg går ved siden af dig den første tid.

Uanset hvad du gør så ønsker jeg dig det allerbedste - hold fast i at du kan få det bedre, -når jeg kunne så kan du også.