Homøopati

De homøopatiske midler styrker vores livskraft så kroppens evne til selvhelbredelse bliver stimuleret.

iml_homeopathy1De homøopatiske midler styrker vores livskraft så kroppens evne til selvhelbredelse bliver stimuleret. Homøopatisk behandling har fokus på at behandle årsagen og ser symptomer som udtryk for en dybereliggende ubalance. I homøopatien tages udgangspunkt i hele mennesket, derfor sker der også healing af emotionelle traumer, fastlåste overbevisninger og stagnation. Homøopatisk behandling løfter din energi og øger oplevelsen af frihed til at være dig, så du kan skabe et liv i overensstemmelse med dine værdier.

Særligt når der arbejdes med kroniske sygdomme, er en homøopatisk ordination individuel og ikke bestemt af en medicinsk diagnose.

Homøopatisk behandling er altid en del af de skræddersyet forløb jeg tilbyder.

Jeg tilbyder desuden separat homøopatisk behandling.

Kort om homøopati:

  • Homøopati er en holistisk behandlingsform hvor man behandler hele mennesket
  • De homøopatiske midler ordineres individuelt
  • De homøopatiske midler stimulerer kroppens selvhelbredende mekanismer
  • Homøopati kan kombineres med andre behandlingsformer, herunder andre lægemidler
  • De homøopatiske midler er ikke afhængighedsskabende
  • Konsultationen er en samtale, første konsultation varer længere tid end opfølgende konsultationer.
  • Der går typisk 4 uger mellem konsultationerne
  • Eksempler på lidelser som kan behandles med homøopati; kronisk træthed, søvnproblemer, udbrændthed, muskel- og led smerter, hovedpine, svimmelhed, refluks, angst/fobier, høfeber, infektioner, kroniske smerter fx i rygsmerter, hormonelle forstyrelser, hudproblemer, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Selvom jeg er klassisk uddannet benytter jeg også metoder fra den moderne homøopati. Jeg kombinerer ofte homøopatisk detox, organstøtte, cellesalte og vejledning ift kost / kosttilskud med den konstitutionelle behandling.

Obs! Når du booker tid til første konsultation er det vigtigt du svarer på spørgsmålet om hvad du søger hjælp til. Hvis jeg under første konsultation vurderer at jeg ikke er den rette til at hjælpe dig vil jeg henvise dig til en kollega eller anden behandling og du vil ikke blive faktureret.