Homøopati

De homøopatiske midler styrker vores livskraft så kroppens evne til selvhelbredelse bliver stimuleret.


iml_homeopathy1

Homøopatisk behandling har fokus på at behandle årsagen, og ser symptomer som udtryk for en  dybereliggende ubalance. I homøopatien tages udgangspunkt i hele mennesket, derfor sker der også en heling af emotionelle traumer, fastlåste overbevisninger og stagnation, nogen kalder ligefrem homøopati for "bevidsthed på flaske." Homøopatisk behandling løfter din energi og øger oplevelsen frihed til at være dig, - så du kan leve et live i overensstemmelse med dine værdier.

Særligt når der arbejdes med kroniske sygdomme, er en homøopatisk ordination individuel og ikke bestemt af en medicinsk diagnose.

Jeg er klassisk uddannet og benytter mig også af moderne homøopati. Jeg kombinerer jævnligt homøopatisk detox, organstøtte, cellesalte og vejledning ift kost / kosttilskud med den konstitutionelle behandling.

Hvis du ikke ikke har været i behandling hos mig før, skal du forpligte dig til et forløb på 3 måneder svarende til 3-4 konsultationer. Herefter er det muligt at booke enkelt konsultationer.

Det er individuelt hvor lang tid der går før du mærker en effekt af behandlingen. Nogen oplever en bedring meget hurtigt og for andre kan der gå lidt længere tid. Når der er tale om kroniske lidelser vil helingen oftest ske glidende. Der vil typisk gå længere tid i mellem udfaldene og intensiteten af fx smerter vil over tid mindre og mindre.

Levevis, sygdommens karakter og din generelle livskraft spiller en stor rolle for resultatet. Der kan være tilstande hvor det er vigtigt at få talt om realistiske mål for behandlingen, dette gælder f.eks ifm med medfødte sygdomme eller hvis der er vævsforandringer.

Hvis jeg under første konsultation vurderer at jeg ikke er den rette til at hjælpe dig, vil jeg henvise til en kollega eller anden behandling og du vil ikke blive faktureret.

Kort om homøopati:

  • Homøopati er en holistisk behandlingsform hvor man behandler hele mennesket.
  • De homøopatiske lægemidler ordineres individuelt.
  • De homøopatiske midler stimulerer kroppens selvhelbredende mekanismer.
  • Homøopati kan kombineres med andre behandlingsformer, herunder andre lægemidler.
  • De homøopatiske midler er ikke afhængighedsskabende.
  • Homøopatiske lægemidler er udvundet fra plante, dyre og mineralriget.
  • Konsultationen er en samtale, første konsultation varer små 2 timer, opfølgende konsultationer varer en times tid.
  • Der går typisk 4 uger mellem konsultationerne.
  • Jeg anvender kun homøopatiske lægemidler produceret under  famakologisk kontrol
  • Eksempler på lidelser som kan behandles med homøopati; kronisk træthed, søvnproblemer, udbrændthed, muskel- og led smerter, hovedpine, svimmelhed, refluks, angst/fobier, høfeber, infektioner, kroniske smerter fx i rygsmerter, hormonelle forstyrelser, hudproblemer, fordøjelsesproblemer, fibromyalgi og meget andet.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt homøopati kan hjælpe dig eller du har andre spørgsmål er du velkommen til at booke en gratis afklarende samtale med mig.